فروشگاه اینترنتی ای خرید
02188929314
انواع موس بی سیم | انواع موس سیم دار | روش انتخاب موس مناسب | محدودیت موس بی سیم | کاربرد موس سیم دار | فروشگاه اینترنتی ای خرید.

تفاوتها و کاربردهای موس های سیم دار و بی سیم

تفاوتها و کاربردهای موس های سیم دار و بی سیم

انواع موس بی سیم | انواع موس سیم دار | روش انتخاب موس مناسب | محدودیت موس بی سیم | کاربرد موس سیم دار |
موس های سیم دار و بی سیم از جمله دستگاههای ورودی بسیار پرکاربرد هستند، هر دو نوع موس های رایانه ای معمولاً از ویژگی های یکسانی پشتیبانی می کنند، اما برخی از تفاوت های اصلی وجود دارند که موس های سیم دار و بی سیم را از هم جدا می کنند. در این مقاله قصد داریم تفاوتها و کاربردهای موس های سیم دار و بی سیم را برای شما بیان کنیم:

تفاوت موس سیم دار و بی سیم

انتخاب موس متناسب با کارایی

برای تصمیم گیری در مورد خرید موس سیم دار یا بی سیم، در ابتدا باید نیازهای خودتان را مشخص کنید و مطابق با نیازهای روزانه و کاربرد مورد نظرتان بهترین موس را برای کار با رایانه انتخاب کنید. به عنوان مثال:

  • اگر یک گیمر هستید، ممکن است یک موس بازی سیمی را با ویژگی های اختصاصی برای انجام بازی های رایانه ای ترجیح دهید. موس سیمی در مقایسه با بی سیم کمی سریعتر است زیرا موس بی سیم باید اطلاعات را به صورت بی سیم و از طریق امواج منتقل کند، بنابراین باعث می شود عملکرد آن کمی آهسته تر از موس سیمی باشد.
  • اگر سرعت و دقت موس برای شما مهم است، ممکن است موس سیمی را ترجیح دهید.
  • اگر برای راحتی، تطبیق پذیری و زیبایی شناسی ارزش قائل هستید، ممکن است موس بی سیم را ترجیح دهید.
  • اگر نیاز به حمل موس و یا استفاده از آن در دستگاه های گوناگون را دارید، یک موس بی سیم را انتخاب کنید.

موارد استفاده از موس سیم دار:

موس های بی سیم به طور کلی از موس های سیمی کندتر هستند زیرا این دستگاه ها اطلاعات را به صورت بی سیم انتقال می دهند. این تاخیر به ویژه برای گیمرها اهمیت دارد. یک گیمر ممکن است یک موس بازی سیمی را به موس بی سیم ترجیح دهد زیرا دستگاه های سیمی تاخیر زیادی به اندازه دستگاه های بی سیم ندارند و سبب افزایش دقت و بهبود کارایی می گردند.

موس های سیمی در صنایعی که میلی ثانیه و میکرومتر تغییر می کنند ، خوب است بدانید دقیق ترین موس ممکن را دریافت می کنید.

تداخل امواج در نزدیکی موس بی سیم می تواند باعث ایجاد اختلال در حرکات موس بی سیم گردد. برای برطرف کردن این تداخل بهتر است ارتباط موس را با رایانه قطع کرده و مجددا ان را متصل کنید. البته تداخل با موس های بی سیم تا زمانی که هیچ مانعی بین موس و گیرنده آن وجود نداشته باشد، برای بیشتر افراد مشکلی ندارد.

در سال های گذشته ، موس های بی سیم از موس های سیمی گران تر بودند. بنابراین اگر هزینه برای شما اهمیت دارد، موس های سیمی معمولاً ارزانتر از موس های بی سیم هستند.

کار کردن با موس بی سیم راحت تر از موس سیمی است؛ زیرا موس های بی سیم کوچک و قابل حمل هستند و دیگر نیازی به استفاده از کابل های مزاحم در این موس ها ندارید. این ویژگی باعث می شود موس های بی سیم برای سفر مناسب باشند.

کاربرد موس سیم دار

موارد استفاده از موس بی سیم | انواع موس بی سیم :

موس سیمی به کامپیوتر وصل می شود و فقط در صورت اتصال به کامپیوتر از طریق سیم کار می کند. اما در فاصله های دورتر، می توانید از موس بی سیم مانند سایر دستگاه های بی سیم دیگر استفاده کنید.

  • اگر از تلویزیون به عنوان مانیتور استفاده می کنید ، از موس بی سیم استفاده کنید و آن را از روی مبل به راحتی کنترل کنید.
  • اگر رایانه لوحی شما درگاه USB ندارد ، از یک موس بی سیم به عنوان دستگاه ورودی استفاده کنید.
  • اگر فاصله کامپیوتر شما از قسمت صفحه کلید و موس خیلی زیاد است، موس بی سیم یک راه حل ایده آل است.

موس های سیمی به باتری نیاز ندارند زیرا کامپیوتر منبع انرژی آن است. برخی از سازندگان موس بی سیم با استفاده از ایستگاه docking این مسئله را حل نموده اند اما این ایستگاه ها نیز فضای میز را می گیرند.

طرفداران موس های بی سیم، همه کاره بودن را یکی از وویژگی های موس بی سیم عنوان می کنند. به عنوان مثال، موسهایی با فناوری متحد Logitech دارای گیرنده ای هستند که می توان با چندین دستگاه جفت کرد. بنابراین شما برای نیازهای جانبی خود باید دستگاه های Logitech را خریداری کنید.

اگر نیاز به استفاده از یک موس در لپ تاپ و دسکتاپ خود دارید، بهتر است این نکته را در نظر داشته باشید که موس های سیمی به آسانی قابل جدا شدن نیستند اما می توانید  یک موس بی سیم را بین کامپیوترها به راحتی جابجا کنید.روش انتخاب موس مناسب

موس بی سیم در مقایسه با ماوس سیمی بسیار مناسب است زیرا کوچک و قابل حمل و بدون هیچ کابل است به گونه ای که می توانید در هر مکانی راحت از آن استفاده کنید.

محدودیت های موس بی سیم:

باتری ها:

نیاز به باتری در موس بی سیم یکی از محدودیت های آن می باشد. در حالیکه با داشتن یک موس سیمی، هیچ نگرانی در مورد نیاز به باتری و شارژ مجدد آن نخواهید داشت.روش انتخاب موس مناسب

سیگنال بی سیم:

از آنجا که موس بی سیم است، امکان ایجاد تداخل با امواج دیگر نیز وجود دارد. اگر موس بی سیم با دستگاههای دیگر تداخل بی سیم زیادی داشته باشد، استفاده از آن برای شما مشکل آفرین خواهد بود.

کاربرد موس بی سیم

محدودیت های موس سیمی:

طول کابل:

در هنگام استفاده از موس سیم دار، طول کابل محدودیت هایی را برای شما ایجاد خواهد کرد و فراتر رفتن از محدوده کابل نیز برای شما امکان پذیر نخواهد بود.انواع موس سیم دار

کابل های پیچ خورده:

کابل موس می تواند در مسیر فعالیت های شما قرار بگیرد که می تواند بسیار مشکل ساز باشد. استفاده از موس های بی سیم در دستگاههای کوچکتر و قابل حمل راحت تر است و همچنین فضای بسیار کمتری را روی میز شما می گیرد.کاربرد موس سیم دار

در یک نتیجه گیری کلی:

اگر به دنبال موس های قابل حمل هستید و تطبیق پذیری و راحتی استفاده از آن در دستگاه های مختلف برای شما اهمیت دارد، یک موس بی سیم را انتخاب کنید. اگر موس ارزان قیمت، سریع و قابل اطمینان می خواهید و قصد جابجایی آن را ندارید ، ممکن است یک موس سیمی بهترین انتخاب باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
حساب کاربری من
وبلاگ