فروشگاه اینترنتی ای خرید
02188929314
روتر شبکه | کاربرد انواع روتر شبکه | اهمیت روتر در شبکه | روتر تک باند | روتر دو باند | شبکه مش | فروشگاه اینترنتی ای خرید.

با انواع روتر و کاربرد هر یک از آن ها بیشتر آشنا شوید

با انواع روتر و کاربرد هر یک از آن ها بیشتر آشنا شوید

روتر شبکه | کاربرد انواع روتر شبکه | اهمیت روتر در شبکه | روتر تک باند | روتر دو باند | شبکه مش |
امروزه در هنگام خرید روتر، طیف وسیعی از روترها با ویژگی های گوناگون را خواهید یافت. هر یک از روترها ممکن است کارایی خاصی را نسبت به دیگری داشته باشد. برخی از این ویژگی ها برای شما کاربردی و سودمند خواهند بود؛ در حالیکه ممکن است برخی ویژگی های دیگر را اصلا نیاز نداشته باشید. بنابراین در این مقاله قصد داریم با بیان ویژگی های منحصر به فرد روترها مانند تعداد درگاه روتر، امنیت روتر و سایر قابلیت های هوشمند موجود، اطلاعات بیشتری را در زمینه خرید روتر اختیار شما قرار دهیم:

روتر شبکه روتر شبکه, کاربرد انواع روتر شبکه, اهمیت روتر در شبکه, روتر تک باند, روتر دو باند

اهمیت روتر در شبکه

روتر یک مؤلفه مهم در یک شبکه های رایانه ای است؛ زیرا حرکت داده ها یا بسته ها را بین دستگاه ها و شبکه های دیگر امکان پذیر می سازد. یک روتر همچنین می تواند سطح امنیتی بیشتری را در یک شبکه فراهم کند. بنابراین یک روتر دو نقش اصلی دارد: به اشتراک گذاری اینترنت و محافظت.

برای دریافت اطلاعات از طریق اینترنت، مانند ایمیل یا صفحات وب، هر رایانه متصل به اینترنت به یک آدرس پروتکل اینترنتی نیاز دارد که توسط ارائه دهنده خدمات اینترنت شما تهیه می شود. بدون آدرس IP، دیگر رایانه ها نمی دانند که داده های درخواستی را به کجا ارسال کنند. روتر به عنوان دروازه بان بین LAN و اینترنت عمل می کند. روتر به هریک از دستگاه های موجود در شبکه یک آدرس IP اختصاص می دهد و رایانه های موجود در LAN را با آدرس IP خود شناسایی می کند، این آدرس در خارج از شبکه قابل مشاهده نیست. از آنجا که رایانه های خارج از LAN آدرس IP که توسط روتر تهیه شده است را نمی دانند، آنها نمی توانند بدون اجازه به آن رایانه ها دسترسی پیدا کنند، بنابراین انتقال داده ها و اطلاعات توسط روتر، از دسترسی هکرها یا نرم افزارهای بد را به رایانه های LAN جلوگیری می کند. همچنین سایر ویژگی های روتر مانند رمزگذاری داده ها، امنیت بیشتری به LAN اضافه می کند.کاربرد انواع روتر شبکه

انواع روتر

انواع روتر شبکه:

اولین گام برای خرید روتر، مشخص کردن نوع روتر مناسب برای اهداف مورد نظر شما می باشد. روترها بر اساس تعداد باندهای موجود در آن ها به شیوه زیر تقسیم بندی می شوند:

روتر تک باند:

روترهای Wi-Fi در اصل با دستگاههایی مانند تلفن شما از طریق فرکانس های رادیویی ارتباط برقرار می کنند. همچنین روترهای مختلف می توانند از طریق یک یا چند مورد از این فرکانس ها ارتباط برقرار کنند. روترهای تک باند، همانطور که از نام آن پیداست، محدود به یک باند فرکانس 2.4 گیگاهرتز هستند. باند فرکانس 2.4 گیگاهرتز برای تعدادی از موقعیت های مختلف عالی است. به عنوان مثال این باند نسبت به سایر باند های فرکانس در عبور از دیوارها و کف بهتر عمل می کند و تقریباً تمام دستگاه ها با باند 2.4 گیگاهرتزی سازگار هستند.کاربرد انواع روتر شبکه

مهمترین مزیت خرید روتر تک باند هزینه کم تر آن نسبت به سایر روترها می باشد. البته محدود بودن به یک فرکانس از معایب اصلی در روترهای تک باند می باشد که در سرعت اتصال آن به اینترنت نیز بسیار تأثیرگذار می باشد.

روتر دو باند:

روتر دو باند از دو باند 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز استفاده می کند و قادر به انتقال دو سیگنال بی سیم به صورت همزمان می باشد. یکی از مزایای روتر دو باند این است که می تواند امکان جابجایی بین فرکانس های 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز را در اختیار کاربران قرار دهد تا از ترافیک در شبکه جلوگیری کند. بنابراین روتر دو باند عملکرد بهتری را ارائه خواهد کرد. علاوه بر این، روترهای دو باند، امکان انجام تنظیمات شبکه بی سیم را مطابق با نیازهای شما فراهم می کنند.

سرعت روتر

روتر سه باند:

روتر های سه باند از یک باند فرکانس 2.4 گیگاهرتز و دو باند فرکانس 5 گیگاهرتز برخوردار هستند. این ویژگی سبب کاهش تداخلات امواج رادیویی و فرکانس های موجود در شبکه می گردد. با داشتن یک مسیر اضافی برای ترافیک، ازدحام در آن خط بطور جدی کاهش می یابد؛ بنابراین با استفاده از روتر سه باند می توانید اینترنت با سرعت بالاتری را تجربه کنید.

شبکه مش: ترکیبی از هر سه روتر

اگر مودم شما در گوشه ای دور از خانه شما قرار دارد، حتی یک روتر با توان زیاد نیز نمی تواند ارتباط خوبی را در سمت دیگر خانه تامین کند. شبکه های مش که شامل دو یا چند روتر است با گسترش ارتباط در میان روترها امکان دسترسی به شبکه شما بدون افت شدید سرعت را برای شما فراهم می آورد.روتر تک باند

از شبکه مش، به عنوان روشی برای گسترش سیگنال های رادیویی استفاده می کنند. به عبارت دیگر در یک شبکه مش، معمولاً یک روتر اصلی به همراه چند گره برای ایجاد ارتباط میان روترهای مختلف موجود در شبکه وجود دارند. استفاده از شبکه مش در روترها به خصوص در شرکت ها و کسب و کارهای بزرگ، کاربرد بسیار زیادی دارد؛ بنابراین در صورت تمایل می توانید چندین روتر را خریداری کرده و از طریق شبکه مش، در میان آن ها ارتباط برقرار کنید.

با انواع روتر و کاربرد هر یک از آن ها بیشتر آشنا شوید | اهمیت روتر در شبکه | روتر تک باند | روتر دو باند | شبکه مش | فروشگاه اینترنتی ای خرید.

روتر با مودم داخلی:

روتر تنها یکی از دو دستگاهی است که برای راه اندازی اینترنت بی سیم در منزل و محل کار خود به آن نیاز دارید. وسیله دیگری که در این زمینه کاربرد دارد و برای ایجاد اتصال به اینترنت ضروری می باشد، مودم است. در واقع شما برای دریافت سیگنال از طریق خط تلفن و انتقال آن به روتر، نیاز به یک مودم دارید.روتر با مودم داخلی یک پیشنهاد ایده آل محسوب می گردد. بزرگترین مزیت خرید روتر با مودم داخلی این است که دیگر لازم نیست چندین دستگاه جداگانه در منزل خودتان برای اتصال به اینترنت فراهم کنید. همچنین هزینه آن نیز به صرفه تر از خرید یک روتر و یک مودم جداگانه می باشد.اهمیت روتر در شبکه

در یک نتیجه گیری کلی:

روتر یک شبکه سخت افزاری است که برای جابجایی، تجزیه و تحلیل و دریافت بسته های داده اینترنتی در شبکه مورد استفاده قرار می گیرد. با داشتن یک Router بهتر، می توانید از اینترنت با سرعت ایده آل بهره مند شوید و فایل ها و داده های خود را در شبکه به آسانی انتقال دهید.
برای مشاهده انواع مودم و روتر بر روی لینک زیر کلیک کنید :

روتر بیسیم مدل TL-WR840N

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
حساب کاربری من
وبلاگ