فروشگاه اینترنتی ای خرید
02188929314
کاربرد مودم و روتر و تفاوت بین آن ها | تفاوت بین مودم و روتر | انواع مودم و روتر | شبکه مش | عملکرد مودم | عملکرد روتر | فروشگاه اینترنتی ای خرید

کاربرد مودم و روتر و تفاوت بین آن ها

کاربرد مودم و روتر و تفاوت بین آن ها | تفاوت بین مودم و روتر | انواع مودم و روتر | شبکه مش | عملکرد مودم | عملکرد روتر |

کاربرد مودم و روتر

مودم و روتر دو مورد از رایج ترین لوازم جانبی رایانه ها هستند، با این حال بسیاری از افراد با کارایی این ابزار آشنایی ندارند. مودم و روتر ممکن است شبیه به هم باشند ، اما هر یک از آنها برای یک هدف خاص مورد استفاده قرار می گیرند.

مودم-و-روتر-و-تفاوت-بین-آن-ها

تفاوت مودم و روتر ساده است: یک مودم شما را به اینترنت متصل می کند ، در حالی که یک روتر دستگاه های شما را به Wi-Fi متصل می کند. اگر ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP)، این امکان را در بسته های اینترنت مورد نظر شما فراهم اورده باشد، می توانید مودم و روتر را به یکدیگر متصل کنید.

دانستن تفاوت بین مودم و روتر و اینکه هر یک چگونه کار می کنند، به شما در خریداری این وسایل الکترونیکی کمک بسیار زیادی خواهد کرد.

نحوه عملکر روتر:

چندین شبکه را می توان توسط روتر به یکدیگر وصل کرده و ترافیک شبکه بین آنها را مسیریابی کرد. در شبکه های خانگی، روتر یک اتصال به اینترنت و یک اتصال به شبکه محلی خصوصی شما دارد. علاوه بر این، بیشتر روترها دارای سوئیچ های داخلی هستند که امکان اتصال چندین دستگاه به وسیله سیم را نیز فراهم می آورند. همچنین روترها حاوی امواج رادیویی بی سیم هستند که امکان اتصال دستگاههای Wi-Fi را نیز فراهم می اورند.

در واقع روتر بین اینترنت و شبکه محلی شما قرار دارد. روترها به مودم وصل می شوند و در خانه یا محل کار یک شبکه خصوصی ایجاد می کنند. وقتی دستگاهی را به Wi-Fi وصل می کنید، به یک روتر محلی وصل می شود. این روتر باعث می شود همه دستگاه های هوشمند شما از جمله تلفن هوشمند درون شبکه اضافه گردند، همچنین امکان ایجاد شبکه میان اسپیکرهای هوشمند و محصولات خانگی هوشمند (لامپ، سیستم های امنیتی) نیز وجود دارد. روترهای بی سیم همچنین به شما این امکان را می دهند که بدون استفاده از کابل، محتوای لپ تاپ یا دستگاه تلفن همراه خود را از طریق نتفلیکس یا هولو پخش کنید.

نحوه-عملکرد-روتر

روترهای اولیه فقط برای درگاه های سیم دار پورت اترنت کاربرد داشتند، اما امروزه اکثر روترهای مدرن اتصال بی سیم را نیز ارائه می دهند. “روترهای بی سیم” اغلب دارای یک یا دو آنتن متحرک هستند ، البته در برخی از مدل ها نیز آنتن درون محفظه قرار دارد. روترهای بی سیم به چندین رایانه و دستگاه های دیگر مانند تلفن های هوشمند و تبلت ها اجازه می دهند به شبکه بپیوندند.

اتصال به روتر امکان دسترسی به شبکه محلی (LAN) را فراهم می کند ، اما لزوماً دسترسی به اینترنت را فراهم نمی کند. برای اینکه دستگاه های موجود در شبکه به اینترنت وصل شوند، روتر باید به یک مودم وصل شود. بنابراین اکثر روترها دارای پورت اترنت خاصی هستند که برای اتصال به درگاه اترنت یک کابل یا مودم DSL طراحی شده اند.

نحوه عملکرد مودم:

مودم به عنوان پلی بین شبکه محلی و اینترنت عمل می کند. از مودم ها برای تعدیل سیگنال ها در خطوط تلفن استفاده شده است تا بتوان اطلاعات دیجیتالی را روی آنها رمزگذاری کرده و انتقال داد و سپس از انتهای دیگر رمزگشایی کرد.

نحوه اتصال مودم به شبکه، به نوع اتصال بستگی دارد. مودم به هر نوع زیرساختی یعنی کابل، تلفن، ماهواره یا فیبر نوری وصل می شود و یک خروجی کابل اترنت استاندارد را ارائه می دهد که می توانید آن را به روتر وصل کنید و یک اتصال اینترنتی برقرار کنید.

مودم به ISP متصل است و معمولا برای ایجاد سرویس اینترنت کابلی یا DSL مورد استفاده قرار می گیرد. مودم های کابلی یک اتصال کواکسیال دارند. مودم های DSL نیز دارای کانکتور تلفن هستند که به آن به جک RJ-11 نیز گفته می شود.

با اتصال مودم خود به روتر، تمام دستگاه های متصل به روتر به مودم و به همین ترتیب به اینترنت متصل شوند. روتر یک آدرس IP محلی را به هر یک از دستگاه های متصل ارائه می دهد، اما همه آنها یک آدرس IP خارجی دارند که توسط ISP شما تعیین می گردد.

ایجاد ارتباط میان ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) و شبکه خانگی از طریق مودم امکان پذیر می باشد. مودم می تواند با استفاده از کابل اترنت به روتر شما یا مستقیماً به رایانه متصل شود.

شبکه مش
نحوه-عملکرد-مودم-و-روتر

مودم اینترنت را به خانه شما می آورد

مودم از ISP (ارائه دهنده خدمات اینترنت) سیگنال می گیرد و آنها را به سیگنالی تبدیل می کند که دستگاه های محلی شما می توانند از آنها استفاده کنند و بالعکس. ارتباط بین خانه شما و اینترنت به عنوان یک شبکه گسترده (WAN) شناخته شده است. هر مودم دارای یک آدرس IP اختصاصی عمومی است که آن را در اینترنت مشخص می کند.

روترها اینترنت را به دستگاههای شما می رسانند

روتر از طریق کابل اترنت یا سیگنال WiFi به مودم شما و سپس به دستگاه های شما (لپ تاپ، تلویزیون های هوشمند، چاپگر و غیره) متصل می شود. روتر یک شبکه محلی (LAN) را در خانه شما ایجاد می کند و به دستگاه های شما امکان می دهد فایل ها و لوازم جانبی مانند چاپگر را به اشتراک بگذارند. روتر تمام اطلاعاتی را که از هر دستگاه و مودم به داخل و از طریق آن مدیریت می شود، کنترل می کند و اطمینان می دهد که همه آنها با اطمینان در جای مناسب قرار می گیرند. با این حال، یک روتر برای عملکرد نیاز به اتصال به مودم ندارد و می توانید بدون دسترسی به اینترنت، LAN ایجاد کنید.

ارتباط روترها توسط شبکه مش

یک شبکه مش Wi-Fi از یک روتر اصلی و چندین ماهواره یا گره تشکیل شده است که سیگنال های بی سیم را از طریق دیگر مانند یک زنجیره به رله منتقل می کنند. به جای اینکه وسایل ارتباطی فقط با روتر ارتباط برقرار کنند، گره های شبکه مش با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و هیچ گونه از بین رفتن پهنای باند وجود ندارد، بنابراین سیگنال به اندازه ای قدرتمند است که گویی شما درست در کنار روتر اولیه هستید. هیچ محدودیتی در تعیین تعداد گره ها وجود ندارد و می توانید با استفاده از تلفن هوشمند، همه این موارد را مدیریت کنید. اینکه به یک توسعه دهنده برد یا شبکه مش نیاز دارید، به اندازه فضای شما و میزان پهنای باند مورد نیاز شما بستگی دارد.

انواع مودم ها و روتر را میتوانید از طریق کلیک روی لینک زیر مشاهده، بررسی و اقدام به خرید کنید :

انواع مودم و روتر

کاربرد مودم و روتر و تفاوت بین آن ها | تفاوت بین مودم و روتر | انواع مودم و روتر | شبکه مش | عملکرد مودم | عملکرد روتر |

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
خانه
حساب کاربری من
وبلاگ